69114  Україна, м. Запоріжжя, вул. Героїв 93-ї бригади б. 28 оф. 37

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕННОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

"ДЕМОС"

Продукція

Промислові фільтри MAHLE

Промислові фільтри MAHLE

Компанія «Демос» представляє продукцію німецької компанії MAHLE Industriefiltration GmbH – промислові фільтри MAHLE.

Презентація промтслових фільтрів MAHLE
Відео MAHLE на Youtube

Група компаній MAHLE - найбільший у світі виробник компонентів та модулів для різноманітних двигунів та систем фільтрації. Найсучасніші технології, максимальна точність та використання тільки високоякісних матеріалів – ось основна відмінність продукції MAHLE на світовому ринку. Сьогодні промислова група компаній MAHLE це:

  • 110 заводів, розташованих на чотирьох земних континентах;
  • близько 50,000 фахівців, які займаються розробкою та виробництвом продукції MAHLE по всьому світу. 

Промислова фільтрація MAHLE - один із напрямків, яким займається компанія з 1962 року. Усіми науковими дослідженнями та проектуванням займається Industrial Filtration Profit Center (Öhringen, Німеччина). Тут ведуться розробки інженерії рідин, відділення пилу та автоматичного фільтрування. Тут також знаходиться один із основних заводів з виробництва промислових фільтрів MAHLE. Виробнича програма компанії в галузі промислової фільтрації включає фільтри, системи фільтрів, обладнання та пристрої для роботи з рідинами та пилом, для очищення обладнання та систем, автоматичні системи фільтрів для первинної фільтрації аж до абсолютної фільтрації рідин і паст, а також для гомогенізації продуктів . Виробництво відповідає вимогам ISO 9001, а екологічні вимоги відповідають стандартам ISO 14001 та EMAS. Високоякісні вироби MAHLE були прийняті такими організаціями, як Lloyds та DNV. Спеціальні системи контролю за розробкою нових проектів ідентифікують можливі джерела дефектів вже під час початкової фази створення продукту. Таким чином MAHLE заздалегідь запобігає можливим проблемам, які можуть призвести до серйозних наслідків під час експлуатації продукту, а послідовні процедури контролю дозволяють відстежувати час та виконання проекту на різних стадіях його розробки.

Промислові фільтри MAHLE можна розділити на такі категорії:

 

Гидравлічні фільтри та компоненти

Системи фільтрації, фільтри, фільтроелементи, сепаратори, обладнання та аксесуари для фільтрації гідравлічних рідин та різноманітних індустріальних масел та мастил.

 

 

Автоматичні фільтри та компоненти

Обладнання для фільтрації та видалення різних субстанцій у таких середовищах як: технічна вода, клей, мастило, всі види індустріальних масел, СОЖі, нафта та нафтопродукти, поліуретан та його компоненти, полівінілхлоридна паста, фарби та лаки, рослинні олії та жири, мед, паста , шоколад, сироп тощо. Дані фільтри можуть працювати безперервно і мають здатність самоочищатися автоматично. Термін служби одного фільтроелементу для автоматичного фільтра MAHLE без заміни складає в середньому 1-3 роки.

 

 

Пилоуловлювальні фільтри та компоненти

Обладнання для очищення навколишнього повітря від різного роду пилу, що утворюється в результаті виробничого процесу в різних галузях промисловості.

 

 

Постачання фільтроелементів для імпортного промислового обладнання.

Фільтроелементи для:

  • Гідравлічних рідин та олій
  • Фільтрування повітря
  • Компресорна техніка
  • Вакуумні насоси
  • Електроерозійних верстатів

До Ваших послуг:

  • Підбір аналогів.
  • Величезна номенклатура фільтроелементів.
  • Складська програма.