69114  Україна, м. Запоріжжя, вул. Героїв 93-ї бригади б. 28 оф. 37

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕННОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ

"ДЕМОС"

Продукція

Муфти з'єднувальні

Муфта - пристрій для постійного або тимчасового з'єднання валів, труб, сталевих канатів, кабелів і т.п. Розрізняють муфти сполучні, які в залежності від виконуваної функції забезпечують міцність з'єднання, герметичність, захист від корозії, і муфти приводів машин і механізмів, які передають обертальний рух (крутний момент) з одного валу на деталь, що вільно сидить на ньому (шків, шестірню) або на інший вал без зміни крутного моменту.

Муфта приводу може виконувати й інші важливі функції: компенсацію невеликих монтажних відхилень, роз'єднання або подовження валів, напівавтоматичне керування, безступінчасте регулювання передавального відношення, захист механізмів від критичних навантажень.

Передача моменту в муфті може здійснюватись механічним зв'язком між деталями, що виконується у вигляді нерухомих з'єднань або кінематичних пар (геометричне замикання); рахунок сил тертя чи магнітного тяжіння (силове замикання); сил інерції чи індукційним взаємодією електромагнітних полів (динамічний замикання). За характером роботи та основним призначенням розрізняють муфти наступних типів: постійні сполучні; керовані (зчіпні); самокеровані (автоматичні), що з'єднують та роз'єднують вали в процесі роботи автоматично залежно від зміни режиму; запобіжні муфти; муфти ковзання.

Найбільш поширені розміри та типи конструкцій муфт виконуються за єдиними міжнародними стандартами.

Німецька компанія R+W Antriebselemente GmbH очолює трійку світових лідерів (входять також компанії Gerwah GmbH та KTR Kupplungstechnik GmbH) у виробництві муфт приводів. Продукцію R+W відрізняє дуже висока надійність та якість вище встановлених стандартів. Повністю автоматизоване виробництво, застосування новітніх технологій комп'ютерного проектування, моделювання та контролю якості дозволяють R+W легко домагатися необхідної точності виконання та підтримувати незвично низькі для продукції такого рівня ціни.

Центральна серія R+W - високоточні беззазорні сильфонні муфти, що компенсують, відрізняються зручністю монтажу і високою жорсткістю на вигин. Асортимент продукції R+W включає як стандартні промислові муфти, так і муфти з обмежувачем моменту, лінійні, віброгасні, ізолюючі. Спеціальні серії муфт забезпечують виконання практично будь-яких завдань, пов'язаних із конструюванням та монтажем приводів. Наприклад, для валів діаметром від 1 мм розроблено мініатюрну серію MK. Подовжувачі валу серії ZA мають стандартну довжину до 6 м без проміжних опор та відрізняються вкрай низьким моментом інерції. Можлива розробка муфт за індивідуальним замовленням відповідно до технічних вимог замовника. Муфти всіх серій R+W забезпечують точну передачу кута та моменту.

Муфти R+W мають достатній запас міцності і розраховані на півторакратне навантаження. Усі серії призначені для роботи в стандартних температурних умовах (від мінус 30 до плюс 120 ° С) з короткочасним підвищенням температури до 150 ° С. Окремі моделі мають розширений діапазон робочих температур від мінус 60 до плюс 200°С. Для більшості моделей всіх серій можливе виконання повністю з нержавіючої сталі, немагнітної сталі, спеціальних сплавів чи композитних матеріалів. Окремі серії передбачають можливість вибору полегшеної (економічної) версії муфт. Продукція R+W не потребує додаткового технічного обслуговування.

Виробництво R+W Antriebselemente GmbH сертифіковане за стандартами ISO 9001.

Продукція компанії R+W поставляється більш ніж у 40 країн світу, зокрема США, Канаду, Австралію, Бельгію, Великобританію, Італію, Швецію, Швейцарію, Китай та Японію.

Відео про муфти R+W на Youtube

Вся продукція R+W виробляється лише у Німеччині.


Муфти з обмеженням моменту, що крутить (серія SK)


Муфти сильфонні металеві
(серія BK)


Муфти мініатюрні сильфонні
(серія MK)


Муфти загальнопромислового призначення
(Економічна серія BKL)


Проміжні вали
(Серія ZA)


Муфти з прокладками з еластомеру
Servomax (серія ЄК)


Лінійні муфти
(серія LK)


Пластикові муфти R+W
серії TX1


Затискні комплекти, пружні затискні елементи


Крутильно-жорсткі багатодискові фрикційні муфти RING-flex


Магнітні муфти


Шайби з пресовою посадкою