Виробництво харчових продуктів Головною перевагою мембранного насоса в харчовій промисловості є відсутність у конструкції торцевих ущільнень, що гарантує неможливість попадання змащувальних матеріалів у продукт, що перекачується. |
|
Крім того, слід зазначити:
|
|
Необхідно також відзначити низьку вартість мембранного пневматичного насоса порівняно з кулачковим та гвинтовим насосом. При аналогічній продуктивності вартість насоса буде меншою приблизно на 30-40%. |
|
Хімічна промисловість |
|
Папір фабрики. Виробництво пергаменту. У цьому випадку мембранні насоси мають такі переваги:
|
|
Виробництво лакофарбових матеріалів. Переваги використання мембранного насоса на даному виробництві такі: | |
|
|